Calx

Kapcsolat

Telefon: (36-1) 376-5853

Fax: (36-1) 376-5853

E-mail: info@calx.hu

Calx

Telephely

H-P 7:00-16:00

Sz-V zárva

Építőanyag
kereskedelem

Házhozszállítás

Gépi földmunka

Calx
Calx

Rólunk

Fő profilunk: építőanyag forgalmazás - szállítás és gépi földmunka végzése.

A cég már több 30 éve töretlenül szolgálja a lakosságot, a kivitelezőket, befektetőket.

Jelszavunk megbízhatóság, rugalmasság, együttműködés, melynek köszönhetően a referenciák között leírtakon túl számos jelentős kivitelezés részesei lehettünk és segíthettünk. Olyan eseményeknél, mint közműépítés, aszfaltozás megelőző alapozási munkái, a dunai árvíz vagy a hirtelen lehullott nagy mennyiségű hó eltakarítása.

Partnereink igényeit magas színvonalon teljesítjük, környezetünk megóvását sem figyelmen kívül hagyva.

Tudjon meg többet
Olvasson tovább

Miért válasszon minket?

Minőségi építőanyagok
széles választéka

Forgalmazzuk Terranova összes termékét, porotherm áthidalókat és téglákat, sóder, homokot, cementet, mészt, zsalut és térköveket.

Gyors és megbízható
házhozszállítás

Termékeink forgalmazása mellett, azok szállítását is, vagy szimplán szállítást is vállalunk.

Precíz, alapos
földmunka

Épületek bontását, pincetömbök kiemelését és elszállítását, és egyéb tereprendezési munkákat is vállalunk.

234

elégedett ügyfél

5000+

megtett kilométer

30

éve a szakmában

Jármű és munkagép flottánk

calx

Teherautók

Flottánkhoz immáron 5 darab Euro %-ös MAN Mercedes tehergépkocsi tartozik.

calx

Markológép

Catepillar, azaz típusának legkiválóbb márkájával dolgozunk, melyből már 4 áll ügyfeleink szolgálatára.

calx

Kotró munkagép

BobCat, melyet kisebb terepmunkákra, tereprendezésre használunk. Illetve hely szűkében legmegfelelőbb munkagépünk.

calx

Teherautók

Flottánkhoz immáron 5 darab Euro %-ös MAN Mercedes tehergépkocsi tartozik.

calx

Markológép

Catepillar, azaz típusának legkiválóbb márkájával dolgozunk, melyből már 4 áll ügyfeleink szolgálatára.

calx
calx

Az építkezés vagy bármilyen területfejlesztés során az egyik legfontosabb lépés a megfelelő földmunka elvégzése.

A gépi földmunka az építkezési és építési projektek alapja, és hozzájárul a stabil alapok létrehozásához, a terület rendezéséhez és az infrastruktúra kiépítéséhez. Ebben a cikkben bemutatjuk a gépi földmunka jelentőségét és azokat a kulcsfontosságú területeket, ahol alkalmazzák.

Mi is a gépi földmunka?

A gépi földmunka olyan tevékenységeket foglal magában, amelyek során speciális gépek és berendezések segítségével alakítják át a földterületet. Ezek a gépek lehetnek kotrógépek, földmunkagépek, markolók vagy egyéb nehézgépek. A gépi földmunka magában foglalja a talaj mozgatását, emelését, simítását, kivágását és feltöltését, valamint az építkezési terület előkészítését.

Gépi földmunka területei

  1. Tereprendezés: A gépi földmunkát gyakran alkalmazzák a tereprendezés során, amely magában foglalja a dombok, gödrök vagy magaslatok létrehozását és síkítását az építkezés vagy mezőgazdasági területek számára.

  2. Alapozás: Az építés alapjaihoz, például alapok és alapozók kialakításához szükséges talajmozgatás. A gépi földmunka segít az épületek stabil alapokra helyezésében.

  3. Vízelvezetés: Az árvizek, vízszint emelkedések és árkok létrehozása és karbantartása céljából a gépi földmunkát alkalmazzák.

  4. Infrastruktúra kiépítése: Útépítés, hídépítés és egyéb infrastrukturális projektek során a gépi földmunka nélkülözhetetlen a területek előkészítéséhez és kialakításához.

  5. Tájrendezés és kertépítés: A kertek és tájtervezés során a gépi földmunka segít a különböző területek kialakításában, például virágágyások, tavak vagy dombok létrehozásában.

  6. Bányászat és kitermelés: A bányászati és kitermelési iparágakban a gépi földmunka a nyersanyagok kibányászásához és szállításához szükséges.

  7. Környezetvédelem: Az ökológiai helyreállítás és természetvédelmi projektek során a gépi földmunka segít a területek visszaállításában és a természeti élőhelyek helyreállításában.

A Gépi Földmunka Fontossága

A gépi földmunka fontosságát nem szabad alábecsülni az építkezések és területfejlesztések során. A megfelelően elvégzett földmunka garantálja az építkezések stabilitását és hosszú élettartamát. Emellett a gépi földmunka lehetővé teszi a hatékonyabb és gyorsabb projektek elvégzését, valamint minimalizálja a humán munkaerő igényét.

Az építkezések és területfejlesztések hatékony és sikeres végrehajtásához elengedhetetlen a gépi földmunka megfelelő alkalmazása és tervezése. Bármilyen projekt kezdeti lépéseként érdemes a gépi földmunkát megfelelően tervezni és végrehajtani annak érdekében, hogy az építési folyamat zökkenőmentesen és eredményesen haladjon előre.

Kérjen ajánlatot!

Kér szállítást?
Igen
Nem
Küldés